Vintertræ og julemalebog….

Vi har fået ny udsigt fra køkkenvinduet. Naboen har fældet sin kæmpe store kristjørn, så nu kan vi se meget mere af havet. Her har fuldmånen sneget sig ind på nattehimmelen.

Så blev jeg færdig med mit filtede vintergrantræ og det står fint på hylden i gangen. Faktisk er jeg da noget gladere for det, end for det oprindelige med grøn lametta fra Søstrene Greene, men den grønne lametta gør nu sin pynt på vores juletræ, og det er rigtigt fint, synes jeg.

På den filtegruppe jeg er med i på facebook er de åbenbart helt vilde med det træ. Det har fået næsten 150 likes og folk vil gerne vide, hvordan, jeg har lavet det, så jeg lavede også lige en lille fotocollage med billeder fra processen. Det var de glade for.

Pelle laver stadig stregtegninger til sin julemalebog, og jeg sætter farver på sådan næsten dagligt… så meget jeg nu kan nå. Det er rigtigt hyggeligt. Egentlig har jeg aldrig haft den store respekt for det der med malebøger og har ikke helt forstået hvorfor det nu skal være så interessant at lægge farver på andres tegninger. Nu har jeg det lidt anderledes, må jeg sige. Det kan være en rigtig god udfordring at se, hvad man kan  få ud af en sort/hvid tegning. Lidt julemusik på og gang i farveblyanterne… så er der dømt julehygge.

Til jer, der ikke er på facebook, vil jeg da også lige vise Pelles tegninger.

Pelles julemalebog:

side 1

side 2

 

side 3

side 4

side 5

side 6

 

side 7

side 8

side 9

side 10

side 11

side 12

side 13

side 14

Jeg forstår nu meget bedre alle de voksne, der også er glade for at lægge farver i malebøger. Efter min mening skulle Pelle jo også udgive nogle af sine tegninger i malebøger, og det får han måske tid til en dag.

På strikke/hæklesiden er jeg stadig igang med at hacke en lang uldkjole og en bomuldsunderkjole og det er langtidsprojekter som langsomt skrider fremad. Det er meditativ beskæftigelse.

Og så er jeg gået igang med et nyt egern. Det første jeg lavede er flyttet til Holbæk hos en ganske særlig ven, der har et helt specielt forhold til egern.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *