I fornuftens udkant

Advarsel: Hvis Psykosedu forstår alt, hvad jeg skriver på siderne i denne her afdeling af bloggen, er du afgjort bælg ragende tosset.

Ind imellem lader jeg batterierne op ved at lade tankerne vandre til andre verdensrum, andre tider, andre eksistensvilkår, og andre virkeligheder. Du kan med rette spørge hvorfor jeg dog føler trang til at skrive alt det på en blog, og det har noget at gøre med sprogets natur. Det er designet til at have en afsender og en modtager. Det er lettest for mig at formulere tankerne, når den præmis er til stede, og da jeg ikke er så skizofren, at jeg kan opfatte mig  selv som både afsender og modtager, har jeg brug for at have andre tilhørere, om de så er indbildte. Bloggen er udmærket til at holde sammen på den illusion.

Hvis du har let ved at blive grebet af tankespind, har oplevet en kundalinirejsning eller på anden måde har  mistet grebet om  vores fælles virkelighed, så er det ikke lige denne her tankepøl, du skal tage dig en dukkert i.

Det siges at vanvid og genialitet ofte går hånd i hånd. Det meste af tiden er jeg sikkert bare vanvittig, men ind imellem måske også en smule genial. Tankeflugten giver mig i hvert fald ofte inspiration til noget, jeg kan bruge i andre sammenhænge.