Vinterhi og julekalender….

På facebook har Pelle gang i en julekalender, hvor han laver stregtegninger af julemotiver. Jeg har så fundet på at bruge hans tegninger som  julemalebog. Her er nogle af billederne:

Det er sjovt og det får mig til at tænke på i gamle dage, da Pelle var barn og vi skulle lave håndmalede julekort sammen. Han var kun 8 år, men alligevel nåede han at lave 5-6 julekort mens jeg lavede et. Den mand har bare sprøjtet tegninger ud hele sit liv. Der har så været en pause i nogle år, men nu er der da heldigvis gang i den kunstneriske side af ham igen og det nyder vi meget.

Hibernation…. Jeg er ret vild med det ord, og jeg er jo også typen, der ville gå i vinterhi, hvis jeg kunne komme til det. Denne vinter får jeg måske chancen. Her kommer ingen julegæster i år, og vi har udskudt familiefesten til næste år, hvor vi har tænkt os at indføre en tradition med årligt at fejre at vi har hinanden, og så gøre det lige omkring Niels’ og min bryllupsdag. Det ser vi frem til, men indtil videre hygger vi os med at have det meste af tiden for os selv. Selvfølgelig skal Niels til de ting, han fast går til, og vi var da også til middag på Margeritten i torsdags, hvor min svigermor inviterede alle sine børn og svigerbørn. Det var kanon hyggeligt. Bagefter gik vi hjem til hende og drak æblegløgg, som min svigerinde havde lavet. Den smagte rigtigt godt. Det var bare æblemost kogt op med stjerneanis, ingefær og kanelstænger, og så havde det fået lov til at stå og trække, mens vi var på restaurant. Man kan så tilføje rom som man behager, men denne gang foretrak jeg den bare som den var, og det var rigtigt godt.

De seneste par dage, har Niels og jeg lavet årets julekort og de skal så lægges i kuverter og have julemærker og frimærker på. Vi håber så, at postnord vil være så elskværdige at bringe dem ud, inden jul. Det får vi så se, om de gør. I dag har jeg dog fået et fint bevis på, at der da er noget postgang, der fungerer. Min veninde Lone sendte os det mest avancerede julekort, jeg nogensinde har fået. Det er bare sååå flot, synes jeg. Det er af papir men bygget op, så det er i 3D, og det er ikke ens på begge sider.

 

 

 

 

 

 

 

En tanke om “Vinterhi og julekalender….”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *