Værksted i sigte

1455696672786

 

Nu er tilbuddet på nyt tag, ovenlys og isolering af garagen kommet, så nu er keramik- og træværkstedet i sigte. Måske kan jeg allerede begynde at arbejde derude først på sommeren. Hylder at sætte mine ting til tørre på mangler jeg virkelig. For snart læææænge siden fik jeg penge til en keramikovn af min mor, og med tiden har jeg da også tænkt, at jeg skal have en elektrisk drejeskive.

Til træværkstedet ønsker jeg mig en borestander og en drejebænk.

Mit kommende arbejdsbord står lige nu i stuen, for det er nemlig vores spisebord, der skal skiftes ud til noget kønnere og noget større. En af de nærmeste dage må vi på udkik efter et nyt.

Forleden dag fik vi nye, gamle spisestuestole. Dem købte vi super billigt fra en nærliggende restaurant, der er ved at skifte deres inventar ud, så alt er smukt og funktionsdygtigt til når, de åbner for sommergæsterne. De “nye” stole er super gode at sidde på og de har fine stolekjoler på. Det er praktisk og bliver rigtigt kønt, når vi får det nye spisebord.

Det bliver spændende at opleve sommeren her i Allinge med folkemøde og jazz og bunker af turister. En del mere trafik bliver der jo nok på vejene omkring os. Og så kommer der til at være gadelys om natten. Besynderligt er det i mine øjne, at man slukker om natten om vinteren, hvor det virkelig er mørkt, og tænder om sommeren hvor der stort set er lyst så man kan se hele natten.

Den kommende weekend får vi gæster. Min “sociale” lillesøster kommer og ser vores nye sted og er sammen med os både lørdag og søndag. Hurraahhh… det glæder vi os til.

En søster af familie har jeg ikke, men hos os er det meget almindeligt at vælge sig en “social” familie, der måske i højere grad matcher ens personlighed og værdier. Vi kalder dem også reservefamilie. Gennem årene er vi blevet i reservefamilie med  ret mange vidunderlige mennesker. Folk som vi oplever som lidt tættere på os end bare venner. De fleste af dem er den fysiske afstand til nu blevet en hel del større, men vi håber og tror da på, at de kommer og besøger i ny og næ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *