Blogger by choice

Hvorfor nu det? Tjahhhh, det lød da meget godt, men faktisk har jeg også truffet et lidt mere seriøst valg om at blogge nu. I aften har jeg nemlig overført alle mine indlæg her til min nye WordPress-blogg, der jo er forbundet til et betalt domæne og ikke gratis, som min blogspot. Grundene til at jeg har flyttet bloggen er flere.  For det første blev jeg spurgt,  om man kunne tilmelde sig at få besked, når der kom nyt på bloggen. Og nej, det gav blogspot ikke mulighed for. På blogspot er der ikke nær de layout-muligheder, som der er på WordPress.  For det andet har jeg læst mig til, at man kan risikere at google, som ejer blogspot, kan finde på pludselig at slette ens blog, hvis de ikke bryder sig om indholdet. Det kan vi ikke lide. Desuden havde jeg i forvejen en plads på et webhotel, hvor jeg ikke udnyttede muligheden for at have en blog.

Så her er jeg så på WordPress med mulighed for at tilmelde sig, og for at dele på diverse sociale medier og alt det jazz.

2 tanker om “Blogger by choice”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *