Studie i næsehorn

Jeg har en ide til “flue”, der kræver en tegning af et næsehorn, så sådan et er jeg gået igang med at lære at tegne. Det er et forunderligt væsen med krinkelkroge, som jeg aldrig ville have gættet at det kunne have, hvis ikke jeg havde set det med mine egne øjne. Dybt mærkeligt dyr, men efter som det faktisk lever på denne jord, må det jo fungere.

rhino01

 første udkast ser mig noget ubehjælpsomt ud, men jeg har altså heller aldrig tegnet et næsehorn før i mit liv. Det bliver sikkert bedre, når jeg får lavet nogle justeringer hist og pist.

rhinoFinish

I dag tegner jeg i det gratis grafikprogram, der hedder Gimp

Rhino tale

Nu synes jeg, at det ligner lidt mere, og jeg er ret tilfreds. I hvert fald er det godt nok til det, jeg skal bruge det til.. Der er flere forskellige grafikprogrammer, jeg kan tegne i. Som regel foretrækker jeg Clip Studio Paint, som er helt uovertruffent efter min mening. Men i dag blev det så Gimp, som også er rigtig godt.

rhino01

Så fik dyret lidt tekstur, highlights og en hel hale. Den var der ikke lige plads til på den første tegning, Den slags er det heldigvis ret let at justere, når man tegner digitalt. Ikke så dårligt, hvis jeg selv skal sige det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *