Nymalede briller og et blomsterbarn

Jeg synes, at brillestel som regel er enormt kedelige og jeg vil gerne have nogle med lidt spræl. De læsebriller jeg har nu er bare ensfarvet røde og det var det mest sindsoprivende der var i butikken dengang jeg købte dem. Forleden kom jeg til at tænke på, at jeg jo maler så meget andet, så hvorfor ikke mine briller. Det har jeg så gjort. Hvid akrylmaling, sprittuscher og så en gang lak ovenpå.

2016-07-22 04.14.07 2016-07-22 04.05.00

2016-07-21 16.18.07Viola… nye briller.

2016-07-21 16.17.29

 

Næste gang, jeg skal have briller, vil jeg ikke være så ked af det, hvis jeg ikke kan finde nogle spændende, for så køber jeg da bare et billigt, ensfarvet stel og maler dem. Ideen er hermed givet videre.

Sommer sommer sommer…. nu er det virkelig sommer på fuld tryk. Allerede fra tidlig morgen er solen så varm, at den brænder, når man står foran vinduet og kigger ud. På nettet kan jeg følge med i, at mange synes, at det har været en solfattig og kedelig sommer, men jeg har indtil videre haft den mest fantastiske sommer, jeg kan mindes. For mig har Bornholm virkelig levet op til sit ry som solskinsø. Igår var Niels nede og bade fra klipperne sammen med sin søster og svoger, og de kunne rapportere at vandet var skønt og føltes mere end de 17 grader, der blev annonceret.

Igår hørte jeg nogen sige, at NU er sommeren kommet, men egentlig er den vel allerede gået på hæld. Trækfuglene er begyndt med deres flyveøvelser og de fleste af årets unger er fløjet fra reden. Flere planter er allerede afblomstret og frugt og bær er så småt ved at modne. På marken er kornet flere steder tjenligt til høst. Vi har allerede taget hul på en sensommer tung af duft og frugt. Den lille havehibiscus, som min mor havde med til mig fra sin egen have, trives godt i det varme og solrige vejr. Den har jo sin oprindelse fra subtrobiske lande, og ser ud til at nyde at være på Bornholm. Mens den er så lille er den kommet i læ under magnoliatræet.

2016-07-20 11.17.46

4 tanker om “Nymalede briller og et blomsterbarn”

 1. Kære Maïa,
  Det er da helt utroligt, hvad det kan gøre ved folk at flytte til Bornholm. Måske skulle vi overveje…
  Det er dejligt, at du/i trives så godt derovre.
  Ligefrem gå i vandet, ved jeg nu ikke rigtig, men jeg tænker, Niels havde den hjemmestrikkede på?
  Vi har lige været en dejlig tur til Hamburg – det er en rar by, og vi var på en meget flot havnerundfart og en dag i en meget smuk dyrepark.
  Mange hilsner
  Birgit

  1. LoL… nej, Niels havde vist bare almindelige badebukser på… Det er sandt at det har været en kolossal omvæltning for os at flytte her til Bornholm, også på måder jeg ikke helt havde set komme, men det er fantastisk.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *