Pandekager

20160329_171114

Så er der pandekager. Små morgenmadspandekager… eller som en lille eftermad til grill….. jeg fryser dem bare ned, så skal de nok finde anvendelse. Niels fjernede lige de øverste i stakken, for han mente ikke, at vores fryser er stor nok til så mange, og så fik han også testet dem med forskelligt fyld- Man bør jo ikke overlade noget til tilfældighederne, og nu har jeg hans ord for, at de er gode. De er sødet med stevia, så hvis man tæller kalorier skulle man også kunne være med på en enkelt.

Forleden nat syltede jeg nogle gule beder. Dem fik vi så til aftensmaden i aftes. De smagte virkelig herligt. Jeg havde ikke kogt dem men bare hældt den kogende lage hen over dem, så de var rigtig crunchy og lækre. Egentlig anede jeg ikke, at der fandtes gule beder. Det var kun de røde, jeg kendte, men så fandt jeg de gule hos min lokale  grøntsagspusher forleden, og de skulle da lige prøves. De kan bestemt anbefales.

Til formiddag får vi fint besøg af et par dejlige damer, som Niels spiller volleyball sammen med, så han har lavet æblekage med økologisk æblegrød, æblekagerasp og fløde. Så bare en god kop kaffe af den frisk kværnede kaffe, og der er dømt totalt hyggeslapperads. I øvrigt er det ikke så få Niels spiller volleyball med. Han er med i hele 3 klubber og spiller op til 3 gange om ugen. Han er også med i en vandregruppe, så han ligger bestemt ikke på den lade side i sit nye liv her på Bornholm. Samtidig har han kastet sig over nogle af byforeningens arkivalier, hvor han sidder og laver søgbare PDF–filer af gamle numre af lokalaviserne.  På den måde får han  også lejlighed til at læse lidt af de gamle nyheder fra sin hjemegn og det kan jo være temmelig interessant, når man er vild med historie. Når han er med i så meget, har han også lært en hel del nye at kende i tillæg til alle dem, han kendte i forvejen i kraft af at han er født og opvokset her i Allinge, så vi hilser på rigtigt mange, når vi færdes omkring og det er jo kanon hygsomt. Selv kender jeg ikke så mange, men det kommer nok. Indtil videre er jeg mest bare fru Niels.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *