Blomster til værtinden

 

20160331_103606_001

20160331_103856

Vores søde gæster igår havde blomster med til haven og i dag fik jeg så sat dem op. Nogle af dem fik ærespladsen i min aller første papirbetonkrukke, der netop blev færdig i dag. Jeg gav den en overfladebehandling så den ligner gammel terrakotta en smule, og jeg synes, det blev ret fint Senere, når jeg får skaffet noget mere jord og planterne kommer til at skulle bruge mere plads, vil jeg plante dem ud andre steder, men indtil videre står de smukt her i min første hjemmelavede udendørskrukke. Noget af det fine ved papirbetonen skulle være, at den ikke bliver frostsprængt, så den kan stå ude hele året. Til efteråret kan jeg således plante stedsegrønt i mine krukker og nyde dem hele vinteren også. Men nok om vinter nu. Foråret er kommet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *