Klipper, vand og livstykke

Så er det tiden med blåvejr, solskin i haven og ture til havet. Her et par billeder fra min gåtur til kysten forleden dag.

de er bare taget med telefonen, så skarpheden er ikke fantastisk, men alligevel fine til at vise en stemning.

Lidt senere tog Niels og jeg en tur til Ringebakkebruddet.

Fantastisk sceneri og fantastisk lys.

 

 

 

 

 

 

Min underkjole blev til et livstykke, for det havde jeg mere brug for. Det er lavet af en del garnrester, så ikke meget kønt. Det er brugbart og rigtigt rart at have på. Jeg betragter det lidt som en prototype, der kan laves forskelligt anderledes design ud af.  Ikke et svendestykke men absolut et godt lærestykke. Jeg er meget tilfreds.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *