Glasurbrænding

Så er der gået et par døgn siden jeg satte ovnen igang med at brænde min seneste portion glaserede ting.  Det er første gang efter at det gik helt galt og jeg måtte kassere det meste. Hver gang er det som når små børn glæder sig til juleaften. Man kan næsten ikke vente og man synes, at det tager umindelige tider, før ovnen er kølet af og man kan åbne døren. Og denne gang gik det rigtigt godt.

 

Her er et youtube-link med en video, hvor vi tømmer ovnen.

 

Min opsats til opvaskebørster og karklude er straks taget i anvendelse. Om den er køn ved jeg ikke lige, men meget sjov… og jeg er da sikker på, at ingen andre har en magen til… ha ha

Allerede nu begynder det at knibe med pladsen i potteriet, så jeg er så småt startet på at give mine ting væk som gaver. Senere vil vi så lave en lille bod i indkørslen, hvor jeg kan sætte lidt til salg. Det er så det næste…. hvordan i al verden sætter man priser på sine ting. I kvarteret her bor en dame, jeg kender, som er rigtig god til det med køb og salg og loppemarkeder og den slags. Jeg har seriøst overvejet at bede hende hjælpe mig med at sætte priser på det, jeg laver.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *