Fødselsdag

IMG_2456

 

 

Så var det lige Fil 11-03-2016 22.13.11min fødselsdag, den 9.marts, og vejret var fantastisk. Foråret har fat. Nogle af mine søde gæster havde blomster med fra deres egen have. En rigtig sød bIMG_2458uket, der lige kom op i vasen med cellofan og blåbærgrene.  Huset bød på lagkage med friske bær og en med chokolademousse.

IMG_2457IMG_2459

Desuden en vaganerisbombe lavet af frosne bananer og hindbær, pyntet med tørrede ananasstykker overtrukket med chokolade.

Til de der holdt ud til aften, havde jeg lavet en kartoffel-/porresuppe og hjemmebagt brød, så ingen skulle gå sultne herfra. Det blev en rigtig hyggelig dag, og vi endte med at være 12 mennesker til kaffe.

Jeg har slet ikke for vane at holde min egen fødselsdag, men mine omgivelser syntes helt tydeligt at det skulle være anderledes i år, og det bliver nok en af de nye traditioner i mit bornholmerliv. Det er jo altid dejligt at se glade mennesker omkring sig.

Om formiddagen var jeg en tur i byen og købe garn. Mit nyligt påbegyndte halstørklæde blev nemlig færdigt, og så måtte jeg have noget andet at strikke på. Min lokale garnbutik havde heldigvis rabat på 10 kr. pr. nøgle af det garn jeg havde tænkt, jeg skulle købe, så jeg købte 2016-03-13 15.13.10ind til 2 lange trøjer.

2016-03-13 15.10.04

Den ene slags, der er meleret i forskellige farver, er jeg allerede begyndt at strikke af, og jeg tror, det bliver rigtig fint. Da jeg var i garnbutikken købte jeg også nogle nye, lækre strikkepinde i træ. De er firkantede så det er lidt specielt, men de er rigtig gode at holde på.

 

En tanke om “Fødselsdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *