15 gaster på død mands kiste……

2016-03-07 07.59.21

Her er jeg så gået igang med at male et portræt af en skøn pirat, jeg kender. Foreløbig er det blevet til hatten og romflasken, men sjovt er det.   Stadig er IMG_20160307_082844 1det mine små opsatser til sommerblomster i papirbeton jeg har gang i. Hvor er det bare handy at have et vaterpas i sin telefon når man skal se om man har sat krukken lige på foden. Yaaay!!! Der er en del af den småteknologi vi har i denne her tid, som jeg er ret vild med.  Den lommecomputer som en smart phone er blevet er ofte et fantastisk godt hjælpemiddel.  Ellers står de her dage i gæstebudets tegn. Imorgen har jeg fødselsdag og venter gæster til kaffe og kage. Og min skønne mor er her og hygger og hjælper med dit og dat.  Og vejret er fantastisk.

Livet æ hæ’lut ilel dæmeså.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *