Dag til dåd

På den gamle tekniske skole i Allinge, der er bygget i 1895,  står der: Dag har Herren skabt til dåd. Det tror jeg på. Ikke så meget udsagnet, men absolut ideen.  Det gælder om at få sjøddad nåd, som det måske kunne hedde her. Selvfølgelig er det helt ioIMG_20160225_101549rden at sidde med hænderne i skødet, hvis det er det, man er til, og ind imellem har jeg da absolut også behov for bare at glo huller i luften. Men for det meste har jeg trang til at skabe noget. Det myldrer ofte med ideer i mit hoved, og der er nætter, hvor jeg lige må op og prøve et eller andet af, fordIMG_20160225_103810 1i jeg får en ide. Nu har jeg det med også at lave noget om nætterne. Mange mennesker sover omkring 8 timer i døgnet, men jeg plejer at sove 2 gange 4 eller noget, der ligner det. På den måde får jeg gavn af dagens lys og af nattens fred. Begge dele holder jeg meget af. Da jeg var yngre havde jeg i mange år ikke behov for mere end 5 timers søvn i døgnet, og det betød jo at jeg nåede en del mere end de fleste.

I morges lavede jeg rå mængder af papirbeton,  for jeg ønsker mig en masse små blomsteropsatser til sommerhaven, og dem er jeg så gået igang med at bygge. Måske kunne de også males lidt sjovt som hoveder med blomsterhår, og andre kunne måske være dyrehoveder.  En løve med blomstermanke kunne da være fint.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *