Sol og regn

IMG_2535

Så kom regnen og kulden, men trods alt skinner solen også, hvilket resulterer i den smukkeste regnbue udenfor mit køkkenvindue.

IMG_2537

Jeg synes godt nok, det er kønt.

Tømreren er i fuld gang med vores  værksted, og imorgen kommer elektrikeren og ordner installationerne. Der er allerede kommet ovenlysvinduer og det er rigtig dejligt.

Jeg har fuld knald på strikkepindene, for nu vil jeg gerne være færdig med den kofte, men i dag skulle jeg lige tegne lidt, for min kære ven Lars, har fødselsdag og skal have et fødselsdagskort. Der er to andre af mine gode venner, der har fødselsdag i dag, men de må så nøjes med en lille hilsen på Facebook. Man kan ikke nå det hele. Jeg kan i hvert fald ikke.

IMG_2640

Imorgen kommer min dejlige mor, for nu flyver bornholmerflyene igen fra Jylland, og så er det meget, meget nemmere for hende at komme hertil. For et par dage siden havde vi visit af to af mine aller kæreste veninder, som jeg i 22 år har haft en lille supervisionsgruppe med. Denne gang havde de deres mænd med.  Vi fik holdt vores møde, men resten af tiden hyggede vi bare, og det var virkelig overdrevent hyggeligt. Jeg glæder mig allerede til de kommer igen en anden gang. Nu har de i hvert fald set, hvordan vi har det her, og så er det lidt sjovere, når vi mødes på Skype.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *