Gang i drejeskiven

Drejeskiven er igen igang og denne gang blev det til 7 forskellige dimser, selv om det stadig er kold om nallerne. Jeg tog dog en dunk kogende vand med, så mit drejevand kunne være en smule varmere. De nærmeste dage har jeg så lidt at dekorere på. Blandt andet min første tallerken. Den har en god stor flade, man kan lave noget på.

Den kop jeg lavede forleden fik en gang voks på ydersiden, som jeg så kunne skravere mønster i. Det er jeg spændt på at se, når det er blevet forglødet. Det er altid spændende om farverne kommer frem, når det kommer i ovnen. Denne her skal vist lige tørres en ekstra gang over med en hårdt opvredet svamp.

Og så er sommeren lige på spring. Fantastisk årstid…. men jeg holder nu af alle vores årstider…. især efter at jeg er flyttet her til Bornholm, hvor jeg synes, der er et ganske særligt lys fra havet og himlen selv om vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *