En plads i solen

20160320_155523

Her er min plads i forårssolen. Strikketøjet ligger på stolen, hvor jeg lige sad. Som det kan ses er jeg kommet et godt stykke på det, jeg lige har lært, er en kofte. En kær veninde fortalte mig at en lang trøje hedder sådan med et gammelt dansk ord.

Vi har købt flere blomster ( nogle af de gule kan ses på bordet) og  parasoller. Niels er stoppet med at lægge frø ud til fuglene, men enkelte af dem kommer stadig for lige at se, om der skulle falde en godbid af.

IMG_2465IMG_2474De er så fine i deres flotte fjerdragter. Måske stråler de ekstra klart nu, hvor de skal ud og imponere hunfuglene, så de kan sørge for artens overlevelse.

Musvitten kvidrer lystigt og synger sit territorium af. Lidt mere charmerende end mange pattedyr,  hvis du spørger mig. De har det med at sprede deres urin og andre kraftigt lugtende væsker rundt omkring.

2016-03-21 15.21.37 2016-03-21 15.31.18

Mit bløde halssmykke blev færdigt, så nu ved jeg, hvor jeg har mine briller, som jeg hele tiden tager af, når jeg skal tegne eller strikke og den slags. Derudover synes jeg faktisk, at det er ret fint, og skaber lidt god kontrast til min kjole. Det er strikket af smalt, sort silkebånd og sølvgarn. Ideen med de bløde smykker er jeg ret glad for, så jeg laver nok nogle flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *