En lille film om strikning

Jeg har længe skullet lave en instruks til hvordan jeg strikker tilbage med venstre hånd i stedet for at vende arbejdet og strikke vrang. Her er den så sammen med lidt how to info om mit nyeste projekt. God fornøjelse.

Her er så langt om længe den lovede film om hvordan jeg strikker frem og tilbage. Arbejdstitlen på det her projekt er Netundertrøje, for det synes jeg, det ligner, men jeg aner endnu ikke, hvad det ender med. Foreløbig skal jeg bare lige vænne mig til at strikke mønsteret. Det startede som en strikkeprøve, men som Pelle siger: Det starter som en prøve og ender som et projekt…. hver gang… hi hi. Han har jo ret. I øvrigt er han også gået igang med et nyt projekt. Karamelkompagniet havde ikke længere råd til at lønne ham, så han har siden været Chefkok på Hotel Allinge og er glad for det. Det er et super hyggeligt sted og helt igennem rare mennesker med humor og hjerte. Og de er ret vilde med Pelles mad.

Denne her video er taget med mit lille Denver Action Camera som jeg har haft i adskillige år, men som jeg først forleden fik til at arbejde sammen med min mobiltelefon. Det er vældigt handy med sin undseelige størrelse, men jeg synes denne her video er lidt uklar. Jeg håber dog, at man kan se, det der skal ses på den.

Egentlig havde jeg anskaffet mig et brugt Canon spejlreflekskamera i den tro, at det kunne tage video, men det havde jeg åbenbart fået helt galt fat i. Men pyt… jeg har fået mig et super kamera til almindelig fotografering, og jeg er glad for det.

Kameraet er ikke det eneste brugte med garanti jeg har købt på det seneste. Min telefon er nemlig også ved at stå af, så det er på tide at skifte til en anden. Jeg er glad for min Samsung Galaxy note s 4 og vil gerne have en nyere model af den, men de koster jo det blå ud af himlen, og så meget vil jeg ikke give for en telefon. Til under halv pris fandt jeg så en s 9’er i brugt men perfekt stand. Så skal jeg bare have opgraderet mit simkort, men det skulle kunne lade sig gøre formedels 99 danske kroner, så sådan et er bestilt.

En tanke om “En lille film om strikning”

  1. Hvor er det en god og hyggelig måde, du viser strikningen på og dejligt, at du også fortæller lidt om, hvad der sker i den lille familie.
    Kærlig hilsen
    Inge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *