Hjemmebagt og de første turister

 

2016-02-18 18.32.47

så er der hjemmebagt brød til en kop sen aftente imorgen når vi får besøg.

Jeg har allerede mødt årets første turister. Et voksent par fra Jylland, der stod med tommelfingeren ude, da vi kom kørende fra Nexø, hvor vi havde været for at bestille et nyt, lækkert spisebord. Parret fortalte at de allerede havde været på Bornholm flere gange i vinter. De er bare forelskede i naturen herovre, selv om de også bor naturskønt hjemme i Brabrand. Det kan jeg nu godt forstå. Her er også HELT særligt her på Bornholm.

Brødet på billedet er selvfølgelig bagt af økologisk mel fra den lokale mølle. Blødt og meget luftigt med solsikkekærner, mandler og hørfrø. Vi sad netop og talte om det her efter aftensmaden, at det er som om alting smager bedre her på Bornholm. Måske er det alt det friske luft. Frisk luft er her i hvert fald. I dag også ret kold luft, selv om forårsblomster er begyndt at pible op af jorden. Vinteren hænger i lidt endnu, men solen er skøøøn, når den er her. Allerede nu har jeg været ude og slikke forårssol flere gange, og det mærkes tydeligt at den får mere og mere magt og varme. Hvor jeg dog elsker denne tid på året, når naturen starter sit festfyrværkeri.

2 tanker om “Hjemmebagt og de første turister”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *